ARANYLÓ NAPRAFORGÓ ALAPÍTVÁNY INTÉZMÉNYEI SZABÁLYZATOK, DOKUMENTUMOK

Az Aranyló Napraforgó Alapítvány és Intézményei: szabályzatok, egyéb a működés, gazdálkodás átláthatóságát segítő dokumentumok

 

TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM  

 

Fenntartó: ARANYLÓ NAPRAFORGÓ ALAPÍTVÁNY

Intézmény neve, címe:

ARANYLÓ NAPRAFORGÓ ALAPÍTVÁNYI ÓVODA, 1149 BUDAPEST, PÓSA LAJOS UTCA 61.

OM-azonosító: 201627

 

Jelen Továbbképzési programban nem szabályozott kérdésekben az Nemzeti Köznevelési törvény és a kapcsolódó jogszabályok vonatkozó előírásai szerint kell eljárni. Felülvizsgálata és karbantartása a jogszabályi változások függvényében, de legalább 5 évente.

 

A dokumentum jellege: nyilvános

Nyomtatott formában megtalálható: iroda

A Nevelőtestület: 2024. január 07.-én kelt ANT/2024.01.07. számú határozattal elfogadta.

 

A fenntartó Alapítvány: 2024. január 08.-én kelt KH/2024.01.08. számú kuratóriumi határozattal elfogadta.

 

Hatályba lépett: 2024. január 08. A hatályba lépéssel egyidejűleg érvényét veszti az intézmény előzőleg jóváhagyott Továbbképzési programja.

 

 

Alkalmazandó: 2024. január 08.-től

______________________                         _______________________

        Madarász Károly                                       Csík-Nagy Bettina

fenntartó képviselője, kuratóriumi elnök                     Igazgató/h

  

Jogszabályi háttér:

- 2011. évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről

- A módosított 277/1997. (XII. 22.) Korm. rendelet a pedagógus-továbbképzésről, a pedagógus szakvizsgáról, valamint a továbbképzésben résztvevők juttatásairól és kedvezményeiről

- 20/2012, (XII.22.) Korm. rendelet a pedagógus továbbképzésről, a pedagógus szakvizsgáról, valamint a továbbképzésben résztvevők juttatásairól és kedvezményeiről

 

A pedagógus-továbbképzés célja

A pedagógus továbbképzés azoknak az ismereteknek és készségeknek a megújítására, bővítésére, fejlesztésére szolgál, amelyekre szükség van a nevelő és oktató munka keretében a gyerekekkel való közvetlen foglalkozás megtartásához, a közoktatási intézmény tevékenységének megszervezéséhez, a pedagógiai szakszolgálatok és a pedagógiai szakmai szolgáltatások ellátásához, a mérési, értékelési feladatok, a közoktatási intézményirányítási, vezetési feladatainak ellátásához. A továbbképzés felkészíthet a szakvizsga követelményeire is.

 

A továbbképzési program időtartama

2023.január 08. – 2029. augusztus 31.

 

Továbbképzési program részei

- Továbbképzési alprogram

- Szakvizsgára vonatkozó alprogram

- Finanszírozási alprogram

- Helyettesítési alprogram

 

Általános elvek

A továbbképzési program egységben kezelendő:

- a minden év március 15-ig elkészített beiskolázási tervvel

- a pedagógusok végzettségének, képzettségének nyilvántartásával

 

A továbbképzési kötelezettség keletkezése, teljesítése

A pedagógusok számára a kötelezően előírt továbbképzésekről a 277/1997. (XII. 225.) sz. Korm. rendelet intézkedik, így az e jogszabály körébe tartozó továbbképzéseket nevezzük kötelező, vagy ahogyan a kormányrendelet is nevezi – hétévenkénti továbbképzésnek. A hétévenkénti (kötelező) továbbképzés olyan, összesen legalább 120 tanórai továbbképzési programokon való részvétellel teljesíthető, melyek az oktatási miniszter által kiadott indítási engedéllyel rendelkeznek, és szerepelnek a továbbképzési jegyzékben. A pedagógus – továbbképzés szervezője a továbbképzéseken való részvételt és az előírt követelmények teljesítését tanúsítvánnyal igazolja.

 

A hétévenkénti (kötelező) továbbképzésben résztvevők köre

A pedagógus a pedagógus-munkakör betöltésére jogosító oklevél megszerzését követő hetedik év szeptember hónap első munkanapjától addig az évig, amelyben az ötvenötödik életévét betölti, augusztus hónap utolsó munkanapjáig, hétévenként legalább egy alkalommal - jogszabályban meghatározottak szerint - vesz részt. (Nkt.62.§. (2). A továbbképzésbe, illetve a szakvizsgára való felkészülésbe az érdekelt jelentkezése és választása alapján lehet bekapcsolódni, kivéve, ha részvételt a munkáltató rendeli el. A kötelező továbbképzésben való részvételt nem lehet megkövetelni attól, aki az ötvenötödik életévét betöltötte, de részt vehet rajta.

 

A pedagógus jogai, kötelezettségei

A pedagógus joga, hogy:

- szakmai ismereteit, tudását továbbképzéseken való részvétellel gyarapítsa

- akkor is kérheti felvételét a beiskolázási tervbe, ha nem áll fenn a továbbképzési kötelezettsége

- a pedagógus szakvizsga vagy azzal egyenértékű oklevél megszerzését követő év első munkanapjától magasabb osztályba sorolják,

- egyetemi oklevél, illetve doktori cím megszerzését követő hónap első napjától magasabb osztályba sorolják akkor, ha a végzettség megszerzése munkaköréhez szükséges.

A pedagógus kötelessége, hogy:

- a jogszabályban meghatározottak szerint hétévenként teljesítse a 120 órás továbbképzést,

- írásban kérje felvételét az iskola továbbképzési programjába, beiskolázási tervébe.

 

A kötelező továbbképzés tervezése

A pedagógus köteles felvételét kérni a beiskolázási tervbe. Ezt minden naptári év december 31-ig teheti meg. Az igényelt képzési formáról és annak szükségességéről egyeztet az óvodaigazgató. Az óvodaigazgató ennek ismeretében dönti el, hogy milyen támogatást tud vállalni az intézmény. A pedagógus igény szerint, akkor is részt vehet a továbbképzésben, ha ötvenedik életévét betöltötte, valamint a hétévenkénti továbbképzési kötelezettségét már teljesítette. Az igények ismeretében kialakult beiskolázási tervről a nevelőtestület véleményét ki kell kérni. Minden képzés (újabb végzettség, szakvizsga, továbbképzés) esetén az intézmény olyan időtartamra vállalja a támogatást, amely időtartamig az adott képzés programja szerint tart. Amennyiben a képzésen résztvevő dolgozó hosszabb idő alatt végez (pl. félévet ismétel) azt neki kell fizetnie.

A képzés elvégzéséről a dolgozó köteles tanúsítványt (igazolást, oklevelet, stb.) bemutatni. Amennyiben nem végzi el eredményesen a képzést az igénybe vett támogatást vissza kell fizetnie az intézménynek. A továbbképzések ütemezését az éves beiskolázási terv tartalmazza.

A beiskolázási terv elkészítésénél előnybe kell részesíteni azt:

- akinek a hétévenkénti továbbképzés teljesítéséhez kevesebb ideje van hátra (2019- 2024) között betöltik a 40. életévüket, vagy közelednek a rendszerből való kilépést jelentő 55. életévükhöz.)

- akiknek a hétévente való továbbképzésen való részvételét a munkáltató elrendelte - akik a szakvizsgába beszámítható továbbképzésre jelentkeztek

Túljelentkezés esetén a továbbképzési programba való felvételnél figyelembe vesszük: - az óvoda pedagógiai programjának pedagógusokkal szemben támasztott igényeit, - az óvodapedagógus szükségleteit,

- az előző továbbképzés dátumát (az élvez elsőbbséget, aki régebben vett részt továbbképzésen, illetve szakvizsgába beszámítható képzésben akar részt venni).

A továbbképzési program elfogadása után az óvodaigazgató írásban vagy szóban értesíti azokat a pedagógusokat, akik részt vehetnek a továbbképzésen. Az óvoda a továbbképzési programról, beiskolázási tervekről nyilvántartást vezet.

 

A hétévenkénti továbbképzés teljesítésének, illetve elmulasztásának következményei

A közoktatási intézmény dolgozójának munkaviszonya a Munka Törvénykönyve, illetve köznevelési foglalkoztatotti jogviszonya jogállásáról szóló törvény előírásai alapján megszűntethető, ha a hétévenkénti továbbképzésen saját hibájából nem vesz részt, vagy tanulmányait nem fejezi be. Mivel a hétévenkénti továbbképzés elmulasztásának következménye a munkaviszony, illetőleg a köznevelési foglalkoztatotti jogviszony megszűnése lehet, ezért a munkáltatónak írásban kell értesítenie a pedagógust arról, hogy a hétévenkénti továbbképzésben érintett, és részt vehet hétévenkénti továbbképzésen.

Továbbképzési alprogram 2024-2029.

A pedagógiai asszisztensek, valamint a dajkák számára óvodapedagógusi tanulmányok megkezdését irányozzuk elő, a pedagógus álláshelyének betöltésének érdekében. A képzés támogatását indokolja továbbá, hogy egyre kevesebb az óvodapedagógus képesítéssel rendelkező személy. A jövőbeni óvodapedagógusi hiány elkerülése végett ezért célszerűnek tartjuk e képesítés megszerzésének folyamatos támogatását Az óvodavezetés a továbbképzési program végrehajtásához egy tanévre szóló beiskolázási tervet készít. A beiskolázási tervbe való felvételt írásban kell kérvényezni, és az óvodaigazgató/helyettes a nevelőtestület véleményét kikérve írásban, határozat formában értesíti a jelentkezőt a döntésről.

A beiskolázási tervbe való jelentkezések elbírálásakor az alábbi szempontokat kell egyidejűleg figyelembe venni:

időbeli prioritás

- akinek kevesebb ideje van hátra a továbbképzés teljesítéséhez

- többéves, már elkezdett képzésen vesz rész

-akinek a továbbképzésen való részvételét a munkáltató elrendelte

tartalom szerinti prioritás

- pedagógiai programunkhoz igazodó képzések

- mérés, értékelési ismeretek

- vezetői irányítást segítő képzések

 

A továbbképzés célja

A továbbképzés azoknak az ismereteknek és készségeknek a megújítására, bővítésére, fejlesztésére szolgál, amelyekre az intézmény pedagógusainak és vezetőinek segítséget nyújt:

- az intézményben folyó oktató-nevelő tevékenység szakmai irányításában,

- a közoktatási intézmény tevékenységének megszervezésében

- a pedagógiai programban meghatározott oktató-nevelő tevékenység zavartalan ellátásában,

- a nevelő és oktató munka keretében a gyermekekkel való közvetlen foglalkozás megtartásában,

- a mérési, értékelési feladatok, a közoktatási intézményirányítási, vezetési feladatainak ellátásában.

A továbbképzés felkészíthet a szakvizsga követelményeire is.

A továbbképzés fajtái:

- hét évenkénti továbbképzés

- egyéb - nem a hétévenkénti továbbképzés körébe tartozó-továbbképzés

- szakvizsgára való továbbtanulás

 

A hétévenkénti továbbképzés teljesítése

A hétévenkénti továbbképzés teljesíthető:

- a munkakör betöltésére jogosító felsőfokú iskolai végzettség és szakképzettség megszerzése után további főiskolai vagy egyetemi szintű alapképzésben, kiegészítő alapképzésben vagy szakirányú továbbképzésben második vagy további oklevél megszerzésével

- a pedagógus-szakvizsga vagy azzal egyenértékű vizsga letételét igazoló oklevél megszerzésével

- nemzeti, etnikai kisebbség nyelvén nevelő pedagógus, a nemzeti, etnikai kisebbség nyelve szerinti országban, nyelvi felkészítésben való részvétellel

- nemzeti, etnikai kisebbségi óvodai nevelésben részt vevő pedagógus az anyaországban népismeret, ország ismeret oktatásával összefüggő továbbképzésben való részvétellel - a nevelő és oktató munkát segítő, az Országos Képzési Jegyzékben szereplő emelt szintű és a felsőfokú szakképesítés megszerzésével.

A hétévenkénti továbbképzés legalább százhúsz tanórai foglalkozáson való részvétellel és az előírt tanulmányi követelmények teljesítésével valósul meg. A továbbképzés egyéb, törvényben meghatározott módon is teljesíthető (pl. pedagógus szakvizsgával, szakirányú tovább képzésben második oklevél megszerzésével, stb.).

A továbbképzési kötelezettség csak akkreditált továbbképzéssel teljesíthető.

 

A továbbképzés szakaszai

Az egyes pedagógusra vonatkozó hétéves továbbképzési szakasz azt határozza meg, hogy az adott személynek mely időszakon belül kell teljesítenie a továbbképzésen való részvételi kötelezettséget. A hétéves kötelezettség időtartama a pedagógus diplomájának megszerzését követő 7. év szeptember 01-én kezdődik és addig az évig tart, amelyben az ötvenötödik életévét betölti. Akik 1990. december 30. után végeztek, a kezdő időpont meghatározásánál mindig az első olyan oklevél az irányadó, amellyel a pedagógus munkakört be lehet tölteni. Azoknál, akik 1990. december 01. előtt végeztek, ott a ciklus 1998. június 01. indul. A továbbképzés ütemezéséről az óvodaigazgató tájékoztatja pedagógust.

 

A 2024-2029. időszakban továbbképzésre kötelezettek

A továbbképzések ütemezését az éves beiskolázási terv tartalmazza. A továbbképzésben részt vevő írásban kérvényezi szándékát, és az óvodaigazgató, a nevelőtestület alapján határozat formájában hozza meg döntését.

 

Szakvizsgára vonatkozó alprogram

A pedagógusok továbbképzésének egyik lehetősége: a pedagógus szakvizsga. Szakvizsga alatt a szakvizsgára felkészítő felsőoktatási szakirányú továbbképzést kell érteni. A pedagógus szakvizsga a pedagógusok által – a munkakör betöltéséhez szükséges felsőfokú iskolai végzettség és szakképzettség mellett – az egyetemi vagy főiskolai szakirányú továbbképzéseken megszerezhető vizsga.

 

A pedagógus szakvizsga célja

A pedagógus szakvizsgára történő felkészülés:

- hozzájárul az alapképzésben megszerzett ismeretek, jártasságok megújításához, kiegészítéséhez, a pedagógus

– munkakörrel együtt járó feladatok ellátásához szükséges gyakorlat, képesség, a pedagógus pályához való alkalmasság fejlesztéséhez,

- hozzájárulhat a vezetői, a szakértői tevékenységhez, a pedagógiai szakmai szolgáltatások, a pedagógiai szakszolgálatok ellátásához szükséges ismeretek megszerzéséhez, továbbá

- az alapképzésben szerzett ismeretekhez szorosan nem kötődő új ismereteket is nyújthat

 

A pedagógus szakvizsgában résztvevők köre

A szakvizsgára történő felkészítésbe az a pedagógus kapcsolódhat be, aki rendelkezik pedagógus – munkakör betöltésére jogosító felsőfokú iskolai végzettséggel, valamint legalább három év pedagógus munkakörben eltöltött szakmai gyakorlattal.

Szakmai gyakorlatként bármilyen nevelési – oktatási intézményben, pedagógus munkakörben tényleges munkavégzéssel eltöltött időt figyelembe kell venni.

 

Finanszírozási alprogram

A továbbképzés költségeinek támogatására rendelkezésre álló összeg felhasználása az alábbi sorrendben történik.

1. A hétéves továbbképzés hatálya alá eső, helyettesítést igénylő pedagógusok továbbképzési költségeihez való hozzájárulás (a tandíj maximum 80%-a, az egyéb költség 100%-a). A részvételi díj kifizetéséhez való hozzájárulás – a központi költségvetés által biztosított hozzájárulás terhére – nem lehet több a díj nyolcvan százalékánál. Húsz százalékát a résztvevőnek kell fizetnie, kivéve, ha az intézmény más forrásból ezt az összeget is átvállalja. Az utazás, szállás, étkezés, könyv, jegyzet kifizetésére fordított költségek, ha ehhez a fedezet megteremthető, száz százalékban kifizethető a pedagógus részére. Tanulmányi szerződés keretében további kedvezmények is adhatók abban az esetben, ha erre egyéb forrásból megvan a fedezet.

2. Anyagi elismerés juttatása a központi költségvetésből biztosított összegből – amennyiben a fentiek teljesítését követően marad fedezet – lehetőség van a továbbképzést teljesítők anyagi elismerésére.

3. A hétéves továbbképzés hatálya alá nem eső, helyettesítést nem igénylő pedagógusok továbbképzési költségeihez való hozzájárulás.

 

A 2024-2029. évi Továbbképzési terv indoklása

 

A továbbképzési ciklus 2029-ig tart, melynek tervezésekor a következő célokat tűztük ki:

- másoddiploma megszerzésével javuljon az intézmény által kitűzött célok, feladatok ellátása

- a szakvizsgázott pedagógusok száma növekedjen

- a pedagógusok saját nevelési területükön szerezzenek olyan új ismereteket, tanuljanak olyan módszereket, amelynek eredményeként hatékonyabban, sikeresebb pedagógusi munkát végezhetnek

- az újonnan jelentkező továbbtanulásoknál az intézmény érdekei kerüljenek előtérbe, mely a nevelés folyamatába építhető tudást ad a dolgozónak, és a gyermeknevelésben hasznosítható szakanyagot sajátít el.

A célok ismeretében történt az intézményi beiskolázások ütemezése, mely során figyelembe vettük a pedagógusok jelentkezését, a nevelőtestület javaslatát. Célirányosan olyan továbbképzések között válogatunk, amely a gyermek személyiség fejlődésére a leghasznosabb, és az intézmény hatékony működését segíti elő.

 

Mellékletek:

 

1. (kérvény)

 

Tisztelt Igazgató/helyettes!

 

A mai napon hivatalosan bejelentem, hogy következő tanévben a 277/1997.(XII.22.) Kormányrendelet alapján részt kívánok venni a pedagógusok továbbképzési rendszerében. Egyben kérem felvételemet a következő tanév beiskolázási tervébe az alábbiak szerint.

1. A pedagógus-továbbképzés választott formája (aláhúzás):

- legalább 120 órás továbbképzésen való részvétel az előírt tanulmányi követelmények teljesítésével,

- további egyetemi vagy főiskolai képzésben szerzett második vagy további oklevél

megszerzésével (pl. szakvizsgával),

 

2. A tervezett továbbképzés

2.1. A tervezett továbbképzés megnevezése:

2.2. A tervezett továbbképzés intézménye:

2.3. A továbbképzés várható befejezése:

2.4. Óraszáma várhatóan:

 

Tudomásul veszem, hogy a felvételről vagy elutasításról az intézmény vezető írásban fog értesíteni. A beiskolázási tervbe való felvétellel kapcsolatban munkaügyi jogvitának van helye. A továbbképzési program az éves beiskolázási tervekre való lebontás során valósul meg, amelyet minden évben az intézmény vezető készít el.

 

Kelt: Budapest, ……….. év …………. hónap ………….nap

 

 

.……………..…………………….

                 pedagógus

 

 

Tudomásul vettem: …………………………………………….

                                                                                                igazgató/helyettes

 

 

2. (határozat)

 

 

Aranyló Napraforgó Alapítványi Óvoda

………………………. (dolgozó)

 

H a t á r o z a t

 

……………………… dátummal Ön bejelentette, hogy a következő tanévben részt kíván venni a pedagógusok kötelező továbbképzési rendszerében, és kérte felvételét a következő nevelési év beiskolázási tervébe.

 

Hivatalosan értesítem, hogy a 20…../20….-es nevelési évi beiskolázási tervbe való jelentkezését elfogadom. Az Ön által választott, a következő nevelési év beiskolázási tervében jóváhagyott továbbképzés:

A választott továbbképzés megnevezése: ……………………………………….

A továbbképző intézmény neve: …………………………………

A továbbképzés várható befejezésének időpontja: ………………………………….

 

Továbbképzésének finanszírozását az intézmény nevelőtestülete által 2023-ban elfogadott továbbképzési programunkban leírtak szerint biztosítom. Kérem, hogy továbbképzésével kapcsolatos lényeges eseményeket, esetleges változásokat mielőbb szíveskedjék bejelenteni!

 

Kelt: Budapest, ……. év……. hónap ……..nap

 

 

 

 

 

 …………………………………………….

                                                                                                                 igazgató/helyettes

 

 

 

 

 

3, Pedagógus állomány lista 2024. január 08. napon

 

Intézményünk pedagógus állományú dolgozói

 

Sorszám

Név

Székhely/telephely

1. óvodapedagógus

S. D.

Székhely

2. óvodapedagógus

V. V.

Székhely

3. óvodapedagógus

Csík-Nagy Bettina

Székhely

4. óvodapedagógus

Dr. Máténé Csabai Emőke

Telephely

5. óvodapedagógus

J.-né K. D.

Telephely

6. óvodapedagógus

Sz. Gy.

Székhely

7. óvodapedagógus

Sz.-G. B.

Székhely

Amennyiben a jelen névsor módosul mellékletként csatolandó az új munkavállalói lista, azonban a  Továbbképzési program egyéb pontjai változatlan formában és tartalommal érvényben maradnak!

 

 

Továbbképzési program 2024-2029.

 

Ssz.

Név

Munkakör

Munkavégzés helye

Képzés típusa

1.

S. D.

óvodapedagógus

gyakornok

székhely

-         

2.

V. V.

óvodapedagógus

PED 1.

székhely

szakmai megújító

3.

Csík-Nagy Bettina

óvodapedagógus

PED 1.

székhely

vezetőképzés + szakvizsga

4.

Dr. Máténé Csabai Emőke

óvodapedagógus

PED 1.

telephely

szakmai megújító

5.

J.-né K. D.

óvodapedagógus

PED 1.

telephely

szakmai megújító

6.

Sz. Gy.

(GYED)

óvodapedagógus

gyakornok

székhely

szakmai megújító

7.

Sz.-G. B.

(GYED)

óvodapedagógus

PED 1.

székhely

szakmai megújító

 

Beiskolázási terv 2023/2024. nevelési év

 

A 2023/2024. nevelési évben továbbképzésre jelentkezést nyújtott be ……… fő óvodapedagógus.

 

Jelentkezett:

NÉV

 

MEGNEVEZÉS

KREDIT

MEGJEGYZÉS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Továbbképzések: Továbbképzési tervünk változik a bekövetkező a személyi változások miatt. Valamennyi óvodapedagógus részt vesz a kerületi szakmai programokon, bemutatókon. Célzott továbbképzések az Oktatási Hivatal és a POK szervezésében.

 

A jelentkezéseket a fenntartóval közösen egyetértve jóváhagyjuk.

 

Kelt: Budapest, 2024. január 18.

 

Csík-Nagy Bettina                                        Madarász Károly igazgató/helyettes                                     kuratóriumi elnök

 

Beiskolázási terv 2024/2025. nevelési év

 

A 2024/2025. nevelési évben továbbképzésre jelentkezést nyújtott be ……… fő óvodapedagógus.

 

Jelentkezett:

NÉV

 

MEGNEVEZÉS

KREDIT

MEGJEGYZÉS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Továbbképzések: Továbbképzési tervünk változik a bekövetkező a személyi változások miatt. Valamennyi óvodapedagógus részt vesz a kerületi szakmai programokon, bemutatókon. Célzott továbbképzések az Oktatási Hivatal és a POK szervezésében.

 

A jelentkezéseket a fenntartóval közösen egyetértve jóváhagyjuk.

 

Kelt: Budapest, 2025. január. 02.

 Csík-Nagy Bettina                                                                              

      igazgató                                                kuratóriumi elnök

 

 

Beiskolázási terv 2025/2026. nevelési év

 

A 2025/2026. nevelési évben továbbképzésre jelentkezést nyújtott be ……… fő óvodapedagógus.

 

Jelentkezett:

NÉV

 

MEGNEVEZÉS

KREDIT

MEGJEGYZÉS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Továbbképzések: Továbbképzési tervünk változik a bekövetkező a személyi változások miatt. Valamennyi óvodapedagógus részt vesz a kerületi szakmai programokon, bemutatókon. Célzott továbbképzések az Oktatási Hivatal és a POK szervezésében.

 

A jelentkezéseket a fenntartóval közösen egyetértve jóváhagyjuk.

 

Kelt: Budapest, 2026. január 02.

 

Csík-Nagy Bettina                                       

 igazgató                                                                      kuratóriumi elnök

 

 

Beiskolázási terv 2026/2027. nevelési év

 

A 2026/2027. nevelési évben továbbképzésre jelentkezést nyújtott be ……… fő óvodapedagógus.

 

Jelentkezett:

NÉV

 

MEGNEVEZÉS

KREDIT

MEGJEGYZÉS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Továbbképzések: Továbbképzési tervünk változik a bekövetkező a személyi változások miatt. Valamennyi óvodapedagógus részt vesz a kerületi szakmai programokon, bemutatókon. Célzott továbbképzések az Oktatási Hivatal és a POK szervezésében.

 

A jelentkezéseket a fenntartóval közösen egyetértve jóváhagyjuk.

 

Kelt: Budapest, 2027. január 05.

 

Csík-Nagy Bettina                                                                              
   igazgató                                                           kuratóriumi elnök

 

Beiskolázási terv 2027/2028. nevelé

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 23
Heti: 157
Havi: 625
Össz.: 65 867

Látogatottság növelés
Oldal: ANAÓ Továbbképzéi program 2023-2029
ARANYLÓ NAPRAFORGÓ ALAPÍTVÁNY INTÉZMÉNYEI SZABÁLYZATOK, DOKUMENTUMOK - © 2008 - 2024 - anaszabalyzatok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »